Over Ons

Bedrijfsprofiel

 

Sinds 1921 is Metaalhandel Van Erp B.V. een bekende naam in de metaalrecycling afvalstoffen branche. Wij kopen uw afvalstoffen in zoals ijzer, aluminium, koper, zink, accu en kabels. Wij hebben ons gespecialiseerd in het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van deze ferro en non-ferro metalen. Steeds meer bedrijven worden zich ervan bewust om afval te scheiden en zodoende de kosten beter te beheersen. In dit opzicht kunnen wij een perfecte partner voor u zijn.

 

Zowel particulieren, handelaren, midden- en kleinbedrijf als industrie worden tot de klantenkring van Metaalhandel Van Erp B.V. gerekend. Met marktgerichte beursgerelateerde prijzen staat Metaalhandel Van Erp BV garant voor een hoge vergoeding van uw afvalstoffen.

Nieuwe Vrachtwagen Van Erp BV

Normen & Certificeringen

 

Van Erp BV streeft naar voortdurende verbetering van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Daarom beschikken wij over verschillende certificeringen en voldoen we aan de wettelijke eisen. Zo hanteren wij bijvoorbeeld de milieubarometer om de uitstoot van C02 zover mogelijk te reduceren. Hieronder ziet u een overzicht van de normen en certificeringen waaraan wij voldoen:

Niwo & MRF

 

Metaalhandel Van Erp BV is aangesloten bij de Metaal Recycling Federatie (MRF) in Den Haag. Deze MRF schrijft een gedragscode voor aan haar leden welke strikt door ons wordt nageleefd. Dit betekent dat service, milieu, arbo, en vergunningen bij ons hoog in het vaandel staan. Onze MRF certificering en vermelding op de NIWO lijst (NB500891VIHB) waarborgen dit.

 

Zie de PDF-bestanden hieronder voor meer informatie:

 

ISO 14001:2015

 

De ISO 14001 milieunorm is de internationaal geaccepteerde standaard voor milieu-managementsystemen. Met een milieu-managementsysteem, gebaseerd op de ISO 14001 milieunorm, besteden wij structureel aandacht aan onze milieuprestaties in de bedrijfsvoering. Hierbij staan centraal het voldoen aan wet- en regelgeving, het beheersen van milieu risico’s en het streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van onze organisatie.

 

Zie het PDF-bestand hieronder voor meer informatie:

 

ISO 9001:2015

 

Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd omdat kwaliteit leveren onze medewerkers in het bloed zit. Als de drukte toeneemt is het echter noodzakelijk dat de taken en verantwoordelijkheden van de medewerkers goed op elkaar zijn afgestemd.

 

De huidige klanten eisen van hun leveranciers een goede organisatie waarop zij kunnen vertrouwen. Deze klanten weten dat een gecertificeerd bedrijf zijn zaken goed heeft geregeld, voor ons dus een logische keus om voor dit kwaliteitscertificaat te gaan.

 

Zie het PDF-bestand hieronder voor meer informatie:

 

VCA

 

Een VCA certificaat is bedoeld voor organisaties die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico. Wij laten hiermee zien dat we serieus werk maken van ‘veiligheid, gezondheid en milieu’. Ons VCA certificaat bevestigt dat we de werkzaamheden waarvoor we gecertificeerd zijn, veilig kunnen en ook zullen uitvoeren.

 

Zie het PDF-bestand hieronder voor meer informatie:

 

Voorwaarden

 

Zie voor onze voorwaarden de PDF-bestanden hieronder: