Bossche IJzer en Metaalhandel van Erp B.V. behaalt ISO-9001, 14001, MRF en VCA certificatie

04 nov, 2015 Bossche IJzer en Metaalhandel van Erp B.V. behaalt ISO-9001, 14001, MRF en VCA certificatie

 

Bossche IJzer en Metaalhandel van Erp B.V. behaalt ISO-9001, 14001, MRF en VCA certificatie

In oktober 2015 heeft NCK (Nederlands Certificatie Kantoor) diverse audits uitgevoerd in verband met onze her-certificatie. De algehele indruk die de auditor had was zeer positief. Van Erp bv mag dan ook weer met trots de certificaten voeren.

Sinds 2009 is van Erp bv gecertificeerd. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, wij blijven dan ook werken aan veiligheid, kwaliteit en milieu. De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met de her-certificatie en deze vast te leggen in ons beleid zodat wij aan kunnen tonen deze bedrijfsprocessen volledig te beheersen.

Volgens de standaard moeten deze processen schriftelijk zijn vastgelegd en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klantentevredenheid, door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van onze organisatie. Daarnaast moeten wij de bedrijfsprocessen beheersen en dit tevens kunnen aantonen.

Na het succesvol doorlopen van de audits oktober jongstleden, is gebleken dat van Erp B.V voldoet aan de eisen. Dit is een teken voor onze organisatie en haar klanten dat de we op een vooraf gestelde en gestructureerde manier voldoen aan veiligheid, kwaliteit en milieu.

Deze certificaten hebben wij tevens gepubliceerd op onze website: www.vanerpbv.nl

Door het behalen van het ISO-9001,14001, Mrf en VCA certificaat zet van Erp B.V. weer een mooie stap voorwaarts om onze opdrachtgevers goed van dienst te kunnen blijven.

nieuws verzamel certificaat